Το καλύτερο ελληνικό site για το Football Manager

Moderator: Moderators

 
Sapios Gaidaros
Trialist
Trialist
Topic Author
Posts: 3
Joined: Fri Nov 26, 2010 5:51 pm
Football Manager της ομάδας: Siena

Η φόλα βγαίνει μες τα μάτια μου... (+απορία μπόνους)

Fri Nov 26, 2010 6:10 pm

Χαιρετώ σε αγαπητέ συνφορουμίτη.

Θα ξεκινήσω αμέσως αμέσως να μη φάω την ώρα σου χωρίς λόγο.
Είμαι σχετικά καινούργιος παίχτης, παίζω περίπου εδώ και 2 μήνες μέσα στους οποίους έχω μαζέψει ένα σωρό απορίες (μην ανησυχείς, δύο θα πω μόνο) και επίσης έχω συναντήσει ένα σωρό μπαγκς.
Άρχισα από το FM2010 το οποίο αγόρασα 29€ και την πρώτη εβδομάδα έφαγα τα νιάτα μου εξερευνώντας τον Γούγλη να βρω γιατί δε δουλεύουν μερικά πράγματα. Τέλος πάντων κατάφερα και τα έλυσα και έπαιξα.
Όμως, βγήκε το FM2011! Δεν είχα καμία πρόθεση να ξαναδώσω φυσικά τόσα λεφτά (που τώρα, επειδή είναι και καινούργιο, κοστίζει πολύ περισσότερο) για να κατεβάσω το καινούργιο παιχνίδι, οπότε, μπορεί να 'φαγα 1 εβδομάδα να προσπαθώ να βρω το σωστό torrent να κατεβάσω, αλλά τα κατάφερα! Το κατέβασα, και στην αρχή αντιμετώπιζα προβλήματα, όπως πχ δεν δούλευε το crack του καινούργιου patch 11.1.1 που βρήκα πολύ δύσκολα. Είπα δεν πειράζει, και απλά crackαρα το 11.0.0. Σήμερα. Απόψε.

Το άνοιξα λοιπόν όλο χαρά να παίξω, έφτιαξα το προφίλ μου, (έβαλα ότι γεννήθηκα σε ένα φτωχό χωριό της Μάλτας που είχε έρθει ο Μέσσι για διακοπές κλπ) και χαρούμενος πατούσα το Continue ανυπομονώντας να παίξω το πρώτο μου ματς.
Φτάνω λοιπόν πριν το ματς, κάνω τις σχετικές ρυθμίσεις (ομάδα, συμβουλές για τους αντίπαλους, team talk κλπ), αρχίζω το ματς και στο 3ο μόλις λεπτό το παιχνίδι crashάρει! Με ένα μήνυμα που άρχιζε έτσι: "A serious error was encountered and the application will close..." και με παρέπεμπε σε ένα φάκελο στα έγγραφά μου με τίτλο "crash dumps". Το έψαξα αλλά λύση δε βρήκα. Οπότε, να μη στα πολυλογώ, θα εκτιμούσα πάρα πολύ τη βοήθειά σου... Αυτό είναι το πρώτο.

Το δεύτερο είναι πιο μικρό, μην μου ανησυχείς. Είναι σχετικά με το πως βλέπω (και πως έβλεπα) τα ματς και στο 2010, και τα 3 λεπτά στο '11. Ενώ έχω δει δεκάδες βίντεο από άλλους που παίζουν και βλέπουν κανονικά τους παίχτες και το γήπεδο και τις κινήσεις τους (3d i suppose), εγώ βλέπω ασπρόμαυρα κυκλάκια με τον αριθμό του παίχτη... Δεν είναι και τεράστιο πρόβλημα όμως δε θα με χάλαγε καθόλου να παίζω όπως όλος ο κόσμος... Βρήκα κάτι για ένα Match Engine όμως δεν κατάλαβα χριστό: τι είναι; το έχω εγώ; πρέπει να το κατεβάσω; πως το βάζω; Αυτά...

Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια σου προκαταβολικά,
Άρης.
 
User avatar
Lord_Marks
Director Of Football
Director Of Football
Posts: 7151
Joined: Tue Apr 17, 2007 11:06 pm
Αγαπημένη Ομάδα: GGMU
Status: Γεννήθηκα έτοιμος...
Location: Dubai, UAE

Re: Η φόλα βγαίνει μες τα μάτια μου... (+απορία μπόνους)

Fri Nov 26, 2010 6:17 pm

Παρότι είσαι ευγενέστατος πρέπει να σου αναφέρω ότι στο παρόν Site απαγορεύτεται ρητά η αναφορά σε "πειρατικό" λογισμικό άρα δεν πρόκειται να σε βοηθήσει κάποιος με το πρόβλημα σου.
“Art is not a mirror. Art is a hammer.”
AGAINST MODERN FMGREECE
Free Armyras, Free Morgoth
 
Sapios Gaidaros
Trialist
Trialist
Topic Author
Posts: 3
Joined: Fri Nov 26, 2010 5:51 pm
Football Manager της ομάδας: Siena

Re: Η φόλα βγαίνει μες τα μάτια μου... (+απορία μπόνους)

Fri Nov 26, 2010 6:20 pm

A. Μάλιστα.
Οκ, δεν πειράζει, ευχαριστώ.