Το καλύτερο ελληνικό site για το Football Manager

Moderator: Moderators

 
LuC1FeR
Trialist
Trialist
Topic Author
Posts: 32
Joined: Fri Oct 15, 2010 1:39 pm
Football Manager της ομάδας: Olympiakos

Πώς να έχω κέρδη παρά τα χρέη της ομάδας μου;

Thu Oct 06, 2011 11:26 pm

Παιδες καλημερα .. εχω μια απορια με τα οικονομικα της ομαδας γενικα ..
Πες οτι βρισκεσαι σε μια ομαδα χωρις να χρωσταει δανεια κλπ , πως μπορεις το profit κα8ε μηνα να ειναι + και οχι loose :\
οι μισ8οι ειναι παντα χαμηλοτεροι των παιχτων απο οτι μας δινουν η ομαδα .. πως μπορω να ξερω ποσα να δωσω transfer fees kai agent fees και τα λοιπα ..Αν καποιος μπορει να με βοηθησει αναλυτικα 8α του ημουν ευγνωμων ...|


Best Regards
 
siperoth
Trialist
Trialist
Posts: 50
Joined: Wed May 26, 2010 9:58 am

Re: Profit αντι για loose γενικα οικονομικα μιας ομαδας HELP

Mon Oct 10, 2011 8:28 am

Απλά έλεγχε μέσω του finances τι έξοδα-έσοδα έχεις κτλπ και προχώρα ανάλογα. Πάντως οι παίκτες δεν νοιάζονται και πολύ για τα μπόνους όσο νοιάζονται για τον μισθό γιαυτό μην τους δίνεις και πολύ περισσότερο μπόνους από αυτό που ζητάνε.
Επίσης αν πιστεύεις ότι έχεις να παίρνεις κάποια καλά έσοδα από την καλή πορεία της ομάδας δεν πειράζει αν βγάλεις και κάνα loss συνολικά για κανα δυο μήνες. Αρκεί να κάνεις καλό profit στο τέλος του χρόνου.

Δυο κολπάκια που θα σου χρησιμεύσουν.
1)Αν έχεις κάποιους παίκτες που ξέφυγες λιγάκι και τους έδωσες τρελά μπόνους συμμετοχής και γκολ και τώρα σου ανεβάζουν τα έξοδα δοκίμασε να τους προσφέρεις καινούργιο συμβόλαιο. Μείωση μισθού δύσκολα δέχονται αλλά δέχονται μείωση των μπόνους για ανανέωση συμβολαίου.

2) Στην αρχή της χρονιάς κανόνισε φιλικά away με ομάδες που σου δίνουν καλά χρήματα για να πας να παίξεις μαζί τους. Μπορείς να βάλεις ακόμη και μερικά μέσα στην χρονιά όταν η ομάδα σου έχει μεγάλα κενά μεταξύ των προγραμματισμένων παιχνιδιών. Είναι και χρήσιμα για να προπονούνται οι παίκτες του πάγκου ώστε να είναι match fit σε περίπτωση που θα τους χρειαστείς και θα βοηθάνε στα έσοδα του μήνα. Ιδιαίτερα η μικρές ομάδες επωφελούνται πολύ από τέτοια έσοδα.
Προσοχή όμως, κανόνισε τα από πριν γιατί όταν αρχίσει η χρονιά δεν μπορείς να κανονίσεις τέτοια φιλικά ποια.