Ουυυφ τα πραγματα εχουν δυσκολεψει στην Ελλαδα δεν γινεται αυτο,θα φυγω θα παω στο εξωτερικο θα παρω τηλεφωνο την καρλα στην γαλλια μηπως μου βρει καποια δουλεια που να μπορω να κανω

Καρλα:Αγαπουλα μου εχουμε προβλημα ο φιλος μου ο τρυφωνακος εχει προβλημα λεει οτι τα πραγματα στην ελλαδα δεν πανε καλα και θελει να του βρουμε το οτιδηποτε θα εκανε
Σαρκοζι: Ακομα και στις διακοπες που κανω ενας ελληνας με ενοχλει θα δω τι θα κανω

Καρλα: αχχχ τζουτζουκακο μου εισαι θεος δες τι μπορεις να κανεις ειναι μεγαλη αναγκη με ειχε βοηθησει σε μια φωτογραφησει και με εκανε θεα με το χτενισμα του
Σαρκοζι:Θα δω τι θα κανω

Σαρκοζι:Ουφφφ τι να κανω πρεπει να του βρω μια δουλεια αλλιως δεν θα κοιμηθω το βραδυ....

Το βρηκα τι θα κανω θα του βρω μια δουλεια διπλα στην γερμανια να μην ειναι δικο μου προβλημα
Spoiler: show
Απο οτι νομιζω δεν πρεπει να εχει ιδεα απο ποδοσφαιρο

Ξερω μερικες ομαδες στην τριτη κατηγορια της γερμανιας που θελουν προπονητη και θα του βρω δουλεια και θα τον κανω ρεζιλι χεχεχεχε
θα του δωσω 5 επιλογες να δουμε τι θα αποφασισει
Σαρκοζι:Καρλα παρε τηλεφωνο τον τρυφωνα του εχω μερικες προτασεις να του κανω
Καρλα: Πολυ ωραια τον παιρνω αμεσος τηλεφωνο και θα σου τον δωσω να του μιλησεις !
Τρυφων:Ναι καρλα εσυ εισαι τι εγινε μου βρηκες δουλεια??
Καρλα:Θα σου δωσω τον Νικολά που σου εχει μερικες προτασεις για δουλεια
Τρυφων:Ωραια δωσε μου να του μιλησω.
Σαρκοζι:Σου βρηκα δουλεια στην γερμανια μονο που θα πρεπει να γινεις προπονητης ποδοσφαιρου εχω μερικους γνωστους
Τρυφων:Στην κατασταση που ειμαι θα εκανα το οτιδηποτε!πες μου ποιες ομαδες ειναι για να διαλεξω.
Σαρκοζι:Οι ομαδες που σου εχω βρει ειναι οι Osnabruck,Offenbach,darmstadt,Erfurt και Saarbrucken
Τρυφων:Θα κανω μια μικρη ερευνα και θα αποφασισω σε ποια ομαδα θα παω.Θα σας παρω τηλεφωνο οταν αποφασισω και παλι ευχαριστω πολυ..

Ουφφφ τωρα πρεπει να ψαξω πολυ για να βρω την ομαδα που να μου κανει...