Το καλύτερο ελληνικό site για το Football Manager

Moderators: mojotzotzo, Moderators

 
User avatar
andreas35
Director Of Football
Director Of Football
Topic Author
Posts: 7202
Joined: Tue Jul 28, 2009 12:18 pm
Football Manager της ομάδας: Παναθηναϊκός
Αγαπημένη Ομάδα: ΠAO, Παναιτωλικός, Real
Location: Αθήνα
Contact:
Send message

Παναιτωλικός

Thu Nov 03, 2011 5:29 pm

ImageΠρόκειται για ομάδα με κόσμο και σωστή διοίκηση που επιστρέφει στην μεγάλη κατηγόρια μετά από 35 χρόνια. Για να περάσουμε στο ζουμί κατευθείαν υπάρχει ένα σύνολο πολύ αξιόλογο για ομάδα που μόλις ανέβηκε κατηγορία. Οι στόχοι που θέτονται είναι εξαρχής υψηλοί, φυσικα η ευρωπαική έξοδο και ό,τι το δυνατόν προκείψει στο κύπελλο.

Nα ξεκαθαρίσω κατι ή ανάλυση έγινε με περασμένα τα data updates του Nik, ετσι υπαρχουν στην ομάδα Dolezaj, Μητρόπουλος, Ζέρης και Καπνόπουλος (Under 20).
Οι αγορές και οι πωλήσεις θα ειναι μετρημένες κάθε περίπτωση, υπάρχουν ελλείψεις σε κάποιες θέσεις και παίχτες που πρέπει να αποχωρήσουν για να μπουν χρήματα στο ταμείο μας.

ImageImageΟικονομικά


Τα Οικονομικά της ομάδας είναι πολύ καλά και το αρχικό μπάτζετ το αποδεικνύει, έθεσα ως στόχο Τοp Half finish και ηταν το ακόλουθο.

Image

Η Τακτική

Το 4-2-3-1 αλλα Μπάμπης Τεννές ταιριάζει στην ομάδα 1η σεζόν και το προτίμησα στο 90% των αγώνων. Καλό είναι και το 4-5-1 να το έχετε στο match preperation.

To 4-2-3-1

Image

Οι Ρόλοι:

DR-DL: Full Back/Support
DCL: Central Defender/Defend
DCR: Central Defender/Stopper
MCR: Ball winning midfielder/Support
MCL: Box to Box or Central Minfielder/Automatic
AMR-AML: Inside Forward/Support
AMC: Attacking Midfielder/Support
SC: Target Man/Attack τον Χαριστέα ή Poacher

Το 4-5-1

Image

Οι Ρόλοι:

DR-DL: Full Back/Support
DCL: Central Defender/Defend
DCR: Central Defender/Stopper
DMC: Defensive Midfielder/Support
MC: Box to box/Support or Central Midfielder
MC: Advanced Playmaker/Support
AMR-AML: Inside Forward/Support
SC: Target Man/Attack Μονο με Χαριστέα ή Poacher

Στο τέλος της ανάλυσης υπάρχουν τα δυο αρχεία των τακτικών.

To Tεχνικό Team


Προσωπικά δεν εδίωξα κανένα, δυστυχώς λογο reputation δεν μπορούμε να υπογράψουμε κάλους coaches, αν ψάξετε στο stuff search προσθεστε μονο 1 ή 2 Fitness Coaches και εναν Physio, για 1η χρονια είναι καλοί μετά ανεβαίνουμε επίπεδο και παίρνουμε καλύτερους.

Το Σύνολο των Μεταγραφών

Image Image


Το Ρόστερ

1. Τερματοφύλακες (GK)

Image

Είναι η μόνη θέση που δν αγχωνόμαστε. Για το αρχικό επίπεδο της ομάδας οι Blazic & Cennamo είναι πολυ αξιόλογοι, γνώμη μου βασικός γίνεται ο Blazic αλλα μην ξεχνάμε τον Mπαμπανιώτη έχει αρκετή εξέλιξη αν και δεν το δείχνουν τα stats του. Οπότε:

Βlazic γίνεται βασικός καθως είναι μακραν ο καλύτερος, Cennamo μπορεί να υπάρχει ως back up αν τυχει κάτι, ο Μπαμπανίωτης μένει καθως ειναι και home grown μην το ξεχνάμε καθώς θα παίζουμε και Ευρώπη στο μέλλον, ξέχασα να αναφέρω και τον Κελαίδη, μένει να πάιζει με τους μικρούς αφού δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.


2. Αμυντικοί (DC)

Image


Με την προσθήκη του Dolezaj που δν υπάρχει in game χωρις data updates είμαστε πλήρεις και σε αυτή την θέση. Εdjenguele, Dolezaj, Αναστασιάδης και Κούσας κάνουν ενα πολύ αξιόλογο σύνολο κεντρικών αμυντικων.

Εdjenguele και Dolezaj παίρνουν την φανέλα του βασικό σπίτι τους καθώς δημιουργούν ενα δυναμικό δύδυμο, ο Αναστασιάδης ειναι μια χαρα για 1η σεζόν να δίνει ανάσες στους 2 πρώτους όπως και ο Κούσας ο οποίος μπορεί να βοηθήσει και ως αμυντικός χαφ. Τιμάμε Παλαιολόγο που βοήθησε την ομάδα στις δύσολες εποχες της Β' και Γ΄εθνικής αλλά αποχωρεί γιατί δεν μπορεί να προσφέρει σε υψηλό επίπεδο.

Δεξιοί Μπακ (DR)

Image

Eδώ εντοπίζουμε την 1η τρύπα του ρόστερ, υπάρχει το παλαι ποτέ μεγάλο ταλέντο των δεξιών μπακ της ομάδας Κουτρουμάνος (Μπουκουβάλας και Μπακάκης οι άλλοι του παρελθόντος) τον οποίο δεν εμπιστεύομαι όμως για βασικό, ΜΗΝ ξεχνάμε και τον αρχηγό της ομάδας ο Μπελεβώνης που όπως φαίνεται τελειώνει την καριέρα του και γι αυτό μένει για να μοιράζει εμπειρία.

Μπορούμε για να καλύψουμε την θέση να κλείσουμε τον ελεύθερο Γκαλίτσιο που έρχεται με 150-180Κ τον χρόνο. Και να έχουμε ως λύση τον Κουτρουμάνο.

Αριστεροί Μπακ (LB)

Image

Αλλή μια τρύπα της ομάδας αλλά ευτυχώς όχι μεγάλη, βασικός χαλαρά ο Αddy να και αδικημένος καθώς έχει κάκιστο marking & tackling σε σχέση με την πραγματικότητα αλλά παρόλα αυτά είναι εξαιρετικός δυστυχώς είναι δανεικός ομως από την Πόρτο χωρίς ρήτρα. 2η λύση ειναι η μετατόπιση του Εdjenguele καθώς την έχει την θέση και ο Γκόλιας δν είναι κάτι και αποχωρεί για όσο όσο.

Αddy βασικός λοιπόν με back up Εdjenguele, για σιγουριά μπορείται να καλύψεται την θέση τελείως με τον 2ετή δανεισμό του Βαλεριάνου απο τον Ολυμπιακό.

3. Αμυντικό Χαφ (DMC or MC σε Ball Winning ρόλο)


Image

Πόλλοι παίχτες μπορούν να παίξουν στην θέση αλλά λίγοι αξίζουν να το κάνουν, αυτοί είναι ο Μητρόπουλος καθώς έχει πολύ μέλλον αλλά άπειρος, ο Κούσας ως έμπειρος (αν και θέλει προπόνηση να μαθει καλά την θέση του MC) και ο Σιόντης, όλοι οι άλλοι δν αξίζουν και δν αναφέρονται, σε αυτη την θέση υπέγγραψα τον Βραζιλίανο DMC/MC Fredson, αν και 30 βγάζει άνετα 2 χρονιές στην Ελλάδα.

Νo 1 λοιπόν ο Fredson αν τον αποκτήσετε, με μαθητευύμενο δίπλα του τον Μητρόπουλο, έσχατη λύση ο Κούσας και ο Σιόντης από τους υπόλοιπους καλό να αποχωρήσει ο Δέντσας.

Κέντρικα Χαφ ( ΜC σε ρόλο Central Midfielder ή Βοx to Box)

Image

Σε ρόλο Βοx to Box αξίζουν οι Rocha και Σιόντης, σε ρόλο Central Midfielder Μουμίν και Mezague, σε αυτη την θέση υπάρχει ως ελεύθερος ο προσιτός και γνώριμος στους μυημένους Abelairas ερχέται με 150Κ κάπου τον χρόνο και ως CM automatic ειναι πολύ καλός.

Επιθετικός Χαφ (AMC)

Image

Ένας παίχτης από το υπάρχον ρόστερ αξίζει να παίζει σε αυτή την θέση σε όλα τα μάτσ και αυτός είναι ο Θεοδωρίδης. Ως ελεύθερο απέκτησα τον νεαρό Βοurabia αλλά και δανεικό τον Κλειτον απο τον Παναθηναικό, όταν μου είχε τραυματιστεί για λίγο έβαλα τον Κλειτον αλλά δοκίμασα και το γύρισα σε 4-3-3 και εβαλα τον Αbelairas ως advanced playmaker.
Για όσους θέλουν να ενισχυθούν και ελληνικά μπορείτε εύκολα να δανειστήτε τον Φουρλάνο, το οποίο έκανα για 2 σεζον και με ρήτρα 500Κ, είναι παίχτης με πολύ εξέλιξη και αξίζει να πάρει ευκαιρίες.


4. Δεξί Εχτρέμ (AMR)

Image


Είμαστε τυχεροί έχουμε 2 παιχταράδες σε αυτή την θέση Bamogo κατά κύριο ρόλο αλλά και Camara, o Παππάς αποχωρει και φέρνει καλά χρήματα στην ομάδα. Ως καλή περίπτωση είναι ο γνωστός στο πρωτάθλημα Cristian Nemeth, μπορει να του δωθούν 150-180Κ και αν κάνει καλη σεζον να πουληθεί.
Αριστερό Εχτρέμ (AML)

Image

Πλήρεις και σε αυτη την θέση οι Boumal k Camara θα πάρουν ολες τις συμμετοχές με βασικο στην αρχή τον 2ο, αν και βγάζει τραυματισμούς ο Camara, o Πασας συμπληρώνει το ρόστερ ως home grown μην το ξεχνάμε γι αυτό μένει.

Κεντρικοί Επιθετικοί (ST)

Image

Άγγελε Χαριστέα εσύ σούπερ σταρ!!! Δυστυχώς στο save μου τραυματίστηκς και έχασε πολλά ματσ και δν πρόσφερε όσα μπορούσε, βοηθούν βέλτιστα και οι Camara, Bamogo αν και θέλουν προπόνηση στο τελειωμα, μπορειτε να αποκτήσετε φθηνά την αποκαλυψη τον Αργεντίνο Agustin Torassa, μέγιστος γκολτζής αν και χάνει πολλά, αποχωρούν απο την ομάδα ο Καραμαλίκης φέρνοντας κάτι και στα ταμείας μας και ο Seye φευγει έστω ως δαενικός μην προσπεράσετε τον Μεταξουλη έχει πολύ μέλλον και εξέλιξη.

Τελειώνοντας την 1η σεζον βγήκαμε 4οι αν και ήμασταν στη μεγαλύτεροι διάρκεια 2-3οι, στα Play of δυστυχώς η απειρία και οι τραυματισμοί μας έδωσαν την 3η θέση εν'ω στο κύπελλο αποκλειστήκαμε απο τον Εργοτέλη στον 2ο γύρο. Παρολ'αυτά εξαιρετικά για ομάδα που μόλις ανέβηκε κατηγορία.

Ορίστε μερικά σσ με βαθμολογίες και όλα τα ματσ.
Spoiler: show
Image

Image

Image
Image
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
 
User avatar
periklis11
Manager
Manager
Posts: 4465
Joined: Tue Dec 20, 2011 8:38 pm
Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακός,Liverpool
Status: Spread your wings you can fly
Location: Νέα Φιλαδέλφεια

Re: [ΑΝΑΛΥΣΗ] Παναιτωλικός

Fri Dec 30, 2011 4:08 am

εξαιρετική ανάλυση μπράβο σου!!!Παναιτωλικάρα μια ζωή...θα αρχίσω και εγώ ένα save γιατί έχω πάθος με την ομαδάρα της πατρίδας μου και θέλω να την πάω ψηλά!!!
Γιάννης Σφαιρόπουλος , 07 Ιουνίου 2018 : "Φοβηθήκαμε να κερδίσουμε"

Image
 
User avatar
mojotzotzo
Moderator
Moderator
Posts: 14292
Joined: Sun Dec 23, 2007 3:45 pm
Αγαπημένη Ομάδα: AEK
twitter: mojotzotzo
Status: WIP
Location: thessaloniki

Re: [ΑΝΑΛΥΣΗ] Παναιτωλικός

Fri Dec 30, 2011 12:35 pm

εχεις βαλει δυο φορες το σκρινσοτ του aml(το εβαλες στον amr)
δεν εχω παιξει ελλαδα φετος οποτε οχι και παναιτωλικο αλλα οπως βλεπω την ομαδα κι εγω θα προτιμουσα το 4-2-3-1 για τα περισσοτερα ματς και για τα δυσκολα το δευτερο συστημα που δινεις
διαφωνω βεβαια που ολοι στο κεντρο ειναι σε ρολους support,για παραδειγμα σιγουρα θα επαιζα με amr inside forward attack τον καμαρα
λογικα στις μεταγραφες θα ψαχνομουν αρχικα για δεξι μπακ που να μπορει να παιζει και σεντερ μπακ
 
User avatar
nikos-4-
Amateur
Amateur
Posts: 219
Joined: Sat Sep 13, 2008 5:35 pm
Football Manager της ομάδας: Π.Α.Ο.Κ
Αγαπημένη Ομάδα: Π.Α.Ο.Κ
Status: Hoping...
Location: Θεσσαλονίκη

Re: [ΑΝΑΛΥΣΗ] Παναιτωλικός

Sat Jan 07, 2012 8:08 pm

για παραδειγμα σιγουρα θα επαιζα με amr inside forward attack τον καμαρα
o camara ως complete forward σε εμενα εβαλε 23 γκολ σε 20 συμμετοχες (που να μη τραυματιζοταν...!)
So live for today
But tomorrow never comes
Die young, young...


Βγάλτε φράγκα με 4 κλικ τη μέρα!
 
User avatar
andreas35
Director Of Football
Director Of Football
Topic Author
Posts: 7202
Joined: Tue Jul 28, 2009 12:18 pm
Football Manager της ομάδας: Παναθηναϊκός
Αγαπημένη Ομάδα: ΠAO, Παναιτωλικός, Real
Location: Αθήνα
Contact:
Send message

Re: [ΑΝΑΛΥΣΗ] Παναιτωλικός

Sun Jan 15, 2012 4:44 pm

Η συγκεκριμενη αναλυση εγινε για το 1ο σειβ μου με Παναιτωλικο οπου δυστυχως κρασαρε την 4η σεζον, ρνω πηρα πρωταθλημα την 3η σεζον αν θυμαμαι καλα, ξεκινησα ετσι νεο και πηρα πρωταθλημα απο την 1η σεζον και μεχρι το 2018 εχω ισαριθμα πρωταθληματα και 4 κυπελλα και για πρωτη φορα σε σειβ μου με Παναι εχω εναν τελικο Europa το 2014 και τελικο C.L. και οι 2 χαμενοι απο Πορτο και Αρσεναλ αντιστοιχα με 4-1 και 2-1 :(