Τώρα είναι Πέμ Σεπ 09, 2010 1:38 pm




Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Πανιώνιος 2009/10
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 04, 2009 1:12 am 
Head Researcher - Webmaster
Head Researcher - Webmaster
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Σεπ 17, 2002 12:00 am
Δημοσιεύσεις: 27851
Τοποθεσία: Νέο Ψυχικό
Εδώ μπορείτε να δώσετε πληροφορίες για τον Πανιώνιο.

Παρακαλώ στηριχτείτε στο FM 2009 για την κριτική και ακολουθείστε τις Οδηγίες.





_________________
Εικόνα
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πανιώνιος 2009/10
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 04, 2009 5:08 pm 
I spammed on 1000th page and all I got was this lousy rank!
I spammed on 1000th page and all I got was this lousy rank!
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Κυρ Ιουν 01, 2008 3:37 pm
Δημοσιεύσεις: 3500
Football Manager της ομάδας:: Braintree, Atsal
Status: Ζεσταίνομαι καίγοντας τις ελπίδες των μετρίων.
Παράθεση:
Στην Αρμίνια Μπίλεφελντ ο Ντελούρα

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Μίχαελ Ντελούρα. Ο Γερμανός επιθετικός μετά από ένα ανεπιτυχές πέρασμα από τον Πανιώνιο έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Ο 23χρονος άσος που υπήρξε διεθνής με τις Ελπίδες της Γερμανίας έχει αγωνιστεί σε Σάλκε, Ανόβερο και Γκλάντμπαχ, καταγράφοντας 76 συμμετοχές και 8 γκολ στην Bundesliga. Με τη φανέλα του Πανιωνίου είχε φέτος 15 συμμετοχές και 3 γκολ στη Σούπερ Λίγκα.

http://www.sport-fm.gr/article/179715



_________________
Ο Τζιμάκος έγραψε:
Το κλεινόν άστυ έχει τουλάχιστον δυο πόρτες ορθάνοιχτές, την θύρα 7 και την θύρα 13, οι θυρωροί των οποίων διαχειρίζονται την παράγκα όχι μόνο του ποδόσφαιρο αλλά και της πολιτικής με χρήματα που κερδίζουν κάθε βδομάδα από το ξυστό, το ΛΟΤΤΟ και το ΠΡΟΠΟ.
Kastroman έγραψε:
Το Δάλειο (σικ) "κλάϊν" είναι η πιο σύντομη και πληρέστερη απάντηση στην ερώτηση σου.
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πανιώνιος 2009/10
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 08, 2009 9:44 pm 
Scout
Scout
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Κυρ Απρ 20, 2003 12:00 am
Δημοσιεύσεις: 8248
Τοποθεσία: Bandar Seri Begawan (Brunei)
Αγαπημένη Ομάδα: Sengkurong FC
Football Manager της ομάδας:: Apollon Kalamarias
Από κει και πέρα, ολοκληρώθηκε και τυπικά χθες η μεταγραφή του Σουλεϊμάν Ομο στην ομάδα του Πανιώνιου. Ο Νιγηριανός αμυντικός μέσος βρέθηκε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου έβαλε την υπογραφή του στο νέο τετραετές συμβόλαιό του με τους «κυανέρυθρους».
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=2901433



_________________
Scout ΑΠOΛΛΩΝ
Εικόνα
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πανιώνιος 2009/10
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 08, 2009 10:14 pm 
Head Researcher - Webmaster
Head Researcher - Webmaster
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Σεπ 17, 2002 12:00 am
Δημοσιεύσεις: 27851
Τοποθεσία: Νέο Ψυχικό
Περάστηκαν.



_________________
Εικόνα
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πανιώνιος 2009/10
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 09, 2009 2:31 pm 
Youth Pro
Youth Pro

Εγγραφή: Τρί Νοέμ 01, 2005 2:07 am
Δημοσιεύσεις: 170
«Μένει ο Ρεκόμπα, εκτιμώ το ίδιο για Μάκο?»

Στην αποκάλυψη πως ο Αλβάρο Ρεκόμπα συμφώνησε και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Πανιώνιο προέβη ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πανιώνιος, Κωνσταντίνος Τσακίρης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Παράλληλα επανέλαβε πως δεν είναι διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του για τον Γρηγόρη Μάκο και εκτίμησε πως δύσκολα θα γίνει η μεταγραφή του 22χρονου μέσου στην ΑΕΚ. «Ο Ρεκόμπα του χρόνου θα μείνει στον Πανιώνιο. Το θέμα είναι τελειωμένο από την Παρασκευή», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης.

http://www.sport-fm.gr/article/180322


Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πανιώνιος 2009/10
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 10, 2009 3:18 pm 
Head Researcher - Webmaster
Head Researcher - Webmaster
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Σεπ 17, 2002 12:00 am
Δημοσιεύσεις: 27851
Τοποθεσία: Νέο Ψυχικό
Oι Tσακίρης και Pεκόμπα είχαν δώσει τα χέρια λοιπόν με την προοπτική ο «Tσίνο» να πάρει 850.000 ευρώ για του χρόνου (αντί του 1,2 εκατ. ευρώ πέρυσι) και μάλιστα ακόμα και σε «ορίζοντα» 2 ή και 3 ετών ακόμα (!), αλλά δεν υπήρχε ποτέ οριστική ανακοίνωση περί τούτου.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=2959678



_________________
Εικόνα
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πανιώνιος 2009/10
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 10, 2009 7:25 pm 
Manager
Manager
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Ιαν 07, 2008 10:41 pm
Δημοσιεύσεις: 2437
Τοποθεσία: Γη
Αγαπημένη Ομάδα: A.E.K & AC Fiorentina
Football Manager της ομάδας:: ΔΞ ΔΑ
Status: Νο1 FTW
http://www.sport-fm.gr/article/180507

Spoiler: show
Τη συνεργασία τους για τα επόμενα χρόνια επισημοποίησαν ο Πανιώνιος και η Εσπανιόλ, σε εκδήλωση που έλαβε χώρα την Τετάρτη, στην Ισπανία. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, όπως ανακοινώθηκε, οι Νεοσμυρνιώτες θα μπορούν, μεταξύ άλλων, να παίρνουν παίκτες από τον ισπανικό σύλλογο, ως δανεικούς. Το «παρών», από την πλευρά των «κυανέρυθρων», έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κων/νος Τσακίρης, ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Απέγητος, ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Παυλόπουλος και ο προπονητής της ομάδας, Εμίλιο Φερέρα.

Η ανακοίνωση:

«Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (10/6) στην Ισπανία, ο Πανιώνιος και η Εσπανιόλ επισημοποίησαν την συνεργασία που θα έχουν τα επόμενα χρόνια σε επίπεδο συλλόγων. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο

Μετά την υπογραφή του σχετικού μνημονίου, ο κ. Τσακίρης σε δηλώσεις του επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι, ο Πανιώνιος θα ωφεληθεί από τη συνεργασία αυτή σε 3 κυρίως άξονες. α/ Στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας με την Ισπανική ομάδα, β/ Στη δυνατότητα απόκτησης ικανών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών υπό τη μορφή δανεισμού και γ/ την ευρύτερη και αμφίδρομη παρακολούθηση ποδοσφαιριστών όλων των ηλικιών από τις συνεργαζόμενες ομάδες.

Περισσότερα για το θέμα θα υπάρχουν στον «Πανιώνιο Κόσμο» του Σαββάτου 13 Ιουνίου από τον απεσταλμένο της εφημερίδας Δημήτρη Δάρα».

Στις 29/6 τα εισιτήρια διαρκείας

Μαζί με την έναρξη της προετοιμασίας θα ξεκινήσει και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Πανιωνίου. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία του συλλόγου, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Η τιμή του φτηνότερου διαρκείας θα είναι 100 ευρώ, ενώ υπάρχουν και οι κατηγορίες: Φοιτητικό, Παιδικό, Συνταξιούχων, Γυναικεία και Α.Μ.Ε.Α, που έχουν έκπτωση.

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ ανακοινώνει ότι η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας για τη σεζόν 2009 - 2010, θα ξεκινήσει από τις 29 Ιουνίου (πρώτη προπόνηση ομάδας), από τα γραφεία της Π.Α.Ε Πανιώνιος στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.
Το γήπεδό μας, βάσει της συμφωνίας της Γ.Γ.Α, της Superleague και των συλλόγων, εντάσσεται φέτος σε εκείνα που θα τοποθετηθούν εγκαταστάσεις τουρνικέ στις εισόδους των θυρών. Με αυτά πλέον τα δεδομένα, η Π.Α.Ε προχωράει στη διαδικασία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου διαρκείας και του ηλεκτρονικού εισιτηρίου αγώνα.

Η φετινή σεζόν φέρνει αλλαγές στον τρόπο που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε όσον αφορά την έκδοση του διαρκείας και την είσοδό στις κερκίδες, την ημέρα του αγώνα. Η εγκατάσταση τουρνικέ στο γήπεδό μας, όπως και η απαραίτητη έκδοση της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου διαφοροποιούν τα δεδομένα σε σχέση με το ό,τι γνωρίζαμε και κάναμε μέχρι σήμερα.
Το εισιτήριο διαρκείας, θα καταχωρείται πλέον στην Εθνική Κάρτα Φιλάθλου μέσω της οποίας θα μπορεί ο φίλαθλος να έχει άμεση πρόσβαση στο γήπεδο τοποθετώντας την στους καρταναγνώστες των τουρνικέ, ανάλογα πάντα με το αντίτιμο που θα έχει δώσει, στην θύρα της επιλογής του. Μαζί με αυτή την Εθνική Κάρτα η οποία θα είναι ειδικού «έξυπνου» τύπου (smartcard) και θα είναι απαραίτητη για την αυτόματη είσοδο στο γήπεδο, θα δίνεται συνοδευτικά και μία δεύτερη ενημερωτική κάρτα, επί της οποίας απλώς θα αναγράφονται τα απαραίτητα στοιχεία (θύρα, σειρά, θέση) του διαρκείας του κατόχου και δεν θα έχει καμία περαιτέρω χρηστικότητα.

Από τη φετινή λοιπόν σεζόν, μέσω της νέας Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου, όχι μόνο θα επιταχυνθεί η διαδικασία εισόδου στο γήπεδο, αλλά θα σας δοθεί η δυνατότητα χρήσης των νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, όπως οι on-line αγορές εισιτηρίων μέσω internet τα οποία θα «φορτώνονται» κατευθείαν στην Εθνική Κάρτα, χρήση των αυτόματων πωλητών εισιτηρίων που θα εγκατασταθούν στη περίμετρο του γηπέδου, συμμετοχή στα προωθητικά προγράμματα της ΠΑΕ, δυνατότητα εισόδου με την ίδια κάρτα και σε όλα τα υπόλοιπα γήπεδα που θα ενταχθούν στο νέο σύστημα κ.α.
Η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, θα δοθεί στο press area του γηπέδου, την Δευτέρα 22 Ιουνίου στη 13.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (χωρίς έκπτωση) ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2009 ? 2010

? ΘΥΡΑ 2: 150 ευρώ (μη αριθμημένες θέσεις)
? ΘΥΡΑ 3: 100 ευρώ (μη αριθμημένες θέσεις)
? ΘΥΡΑ 4: 300 ευρώ
? ΘΥΡΑ 5 ? ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΗΜΩΝ Α: 450 ευρώ
? ΘΥΡΑ 5 ? ΤΜΗΜΑ V.I.P A: 800 ευρώ
? ΘΥΡΑ 6 ? ΤΜΗΜΑ V.I.P Β: 1000 ευρώ
? ΘΥΡΑ 6 ? ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΗΜΩΝ Γ: 450 ευρώ
? ΘΥΡΑ 6 ? ΤΜΗΜΑ V.I.P Γ: 800 ευρώ
? ΘΥΡΑ 6 ? ΤΜΗΜΑ V.V.I.P: 1800 ευρώ
? ΘΥΡΑ 7: 300 ευρώ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ (με έκπτωση) ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

? ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ (20% έκπτωση, Θύρες : 2?4?7)
Τα φοιτητικά εισιτήρια διαρκείας εκδίδονται με την επίδειξη φοιτητικής και αστυνομικής ταυτότητας ως απόδειξη της φοιτητικής τους ιδιότητας.

? ΠΑΙΔΙΚΟ (50% έκπτωση, Θύρες : 2 - 4 - Επισήμων Α, Γ - VIP A, Γ - 7)
Τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας αφορούν παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 1992 και μετά. Για την έκδοση των εισιτηρίων απαιτείται πιστοποιητικό γέννησης.

? ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ (20% έκπτωση ? Θύρες: 2 - 4 - Επισήμων Α,Γ - 7)
Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν συνταξιούχους ηλικίας από 65 χρονών (από 1945 και πριν) και άνω. Για την έκδοση των εισιτηρίων απαιτείται απόδειξη πληρωμής της σύνταξης.

? ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ (20% έκπτωση ? Θύρες : 2 - 4 - Επισήμων Α,Γ 7)
? Α.Μ.Ε.Α. (50% έκπτωση ? Θύρα 4 αποκλειστικά)
Για την έκδοση των εισιτηρίων απαιτείται η προσκόμιση δικαιολογητικών που να πιστοποιούν τον βαθμό και το είδος της αναπηρίας.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

Γραφεία Π.Α.Ε Πανιώνιος, Ι. Χρυσοστόμου 1, Νέα Σμύρνη, Τ.Κ.171 22 (Εντός γηπέδου Νέας Σμύρνης, είσοδος από θύρα 5-6). Τηλ. : 210. 9311189-90, Fax :210-9332036, e-mail : tickets@panionios.gr, web site: www.panionios.gr, Ώρες λειτουργίας : 11:00 ? 19:30
ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ
? Από 29η Ιουνίου έως και την έναρξη του Πρωταθλήματος, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 11:00 έως 19:30.
? Από 29η Ιουνίου έως και 15 Ιουλίου, οι κάτοχοι των περυσινών εισιτηρίων διαρκείας έχουν τη δυνατότητα ανανέωσης της θέσης τους (όχι κράτηση). Από 16 Ιουλίου, απελευθερώνονται όλες οι θέσεις και είναι διαθέσιμες προς πώληση».



_________________
Εικόνα

Εικόνα

Lord_Marks έγραψε:
και κακά τα ψέματα όλοι το παίζουμε ηθικοί αλλά πάντα θα κρυβόμαστε πίσω από το νόμιμο :wink:


:sleeping: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΗΣΥΧΙΑ :sleeping:
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πανιώνιος 2009/10
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 14, 2009 6:19 pm 
Head Researcher - Webmaster
Head Researcher - Webmaster
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Σεπ 17, 2002 12:00 am
Δημοσιεύσεις: 27851
Τοποθεσία: Νέο Ψυχικό
Περάστηκαν.

Λήγουν τα συμβόλαια των:

Λουρέντσο, Μπερτέ, Χατζηφούντα.



_________________
Εικόνα
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πανιώνιος 2009/10
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 23, 2009 8:15 pm 
Πρωταθλητής Προγνωστικών
Πρωταθλητής Προγνωστικών
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Πέμ Απρ 17, 2003 12:00 am
Δημοσιεύσεις: 4240
Τοποθεσία: Χαλάνδρι,Αθήνα
Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναικος,Palermo
Football Manager της ομάδας:: Palermo
Με τη φανέλα του Πανιωνίου θα αγωνίζεται από τη νέα περίοδο ο Μπόσκο Μπάλαμπαν, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στην Αθήνα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «κυανέρυθρους» τριετούς διάρκειας.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=99787



_________________
http://charazayhellas.blogspot.com
Μαλεζανι ΟΕΟ-Παναθηναικός-Παλέρμο :bunny: -Πάρμα-Τερνάνα,Denizlispor*F.Grosso*
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πανιώνιος 2009/10
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 27, 2009 2:02 pm 
Hot Prospect
Hot Prospect
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Μαρ 06, 2007 3:05 pm
Δημοσιεύσεις: 263
Τοποθεσία: Χαλάνδρι
Αγαπημένη Ομάδα: ΠΑΣ Γιάννινα
Football Manager της ομάδας:: FC Boavista
Status: φάτε σκατά εκεί στην ΕΡΤ ! ΖΩΑ !
Εντωμεταξύ ο Πανιώνιος ανακοίνωσε σήμερα ότι ήρθε σε συμφωνία για την απόκτηση του Σουλεϊμάν Όμο. Ο 23άχρονος Νιγηριανός αμυντικός (γεν. 15/12/1985) αποκτήθηκε από την ομάδα του Ηλυσιακού και συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 4 χρόνων με τον Πανιώνιο. Το τυπικό μέρος της μεταγραφής αναμένεται να ολοκληρωθεί τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.

www.sportnet.gr

Σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες, είχε κλείσει εδώ και 1 μήνα.



_________________
Εικόνα
Εικόνα
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πανιώνιος 2009/10
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 27, 2009 6:06 pm 
Youth Pro
Youth Pro

Εγγραφή: Τρί Νοέμ 01, 2005 2:07 am
Δημοσιεύσεις: 170
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει ότι ήρθε σε κατ? αρχάς συμφωνία για την απόκτηση του Σουλεϊμάν Όμο. Ο 23άχρονος Νιγηριανός αμυντικός (γεν. 15/12/1985) αποκτήθηκε από την ομάδα του Ηλυσιακού και συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 4 χρόνων με τον Πανιώνιο. Το τυπικό μέρος της μεταγραφής αναμένεται να ολοκληρωθεί τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου».

Η καριέρα του Όμο

2004-2005 Pobeda Σκοπίων (25 αγ.)
2005-2008 Αιγάλεω (72 αγ. - 4 γκολ)
2008-2009 Ηλυσιακός (26 αγ. - 1 γκολ)

http://www.sport-fm.gr/article/182666


Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πανιώνιος 2009/10
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 01, 2009 3:50 pm 
Scout - Story teller
Scout - Story teller
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Κυρ Νοέμ 30, 2003 1:00 am
Δημοσιεύσεις: 20996
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη (Βόλος)
Αγαπημένη Ομάδα: Dynamo Podilatou
Football Manager της ομάδας:: Tottenham Hotspurs
Status: I've never been clever, 'cause need it never
"Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει δεν ανανέωσε τη συνεργασία της με τους εξής ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποίων έληξαν στις 30/6/2009: Ντάριο Κρέσιτς, Σεκού Μπερτέ, Βαγγέλη Κουτσόπουλο, Λουίς Λουρένσο, Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς και Γιαν Εκρά.

Λύση συμβολαίων με τους εξής ποδοσφαιριστές: Φουσενί Ντιαβαρά, Ματίας Λάνγκαμπ, Γιώργο Μπάρκογλου, Μίκαελ Ντελούρα, Σταμάτη Μπαράκο και Χρήστο Αραβίδη", ανέφερε η ανακοίνωση.



_________________
Εικόνα
Εικόνα


Spoiler: show
RedArmy έγραψε:
Το κακο με τον Τσακ, είναι ότι ποτέ δεν μπορείς να καταλάβεις αν κάνει πλάκα ή τα λέει σοβαρά :D
ArK''ass'' έγραψε:
Aμαν ρε Τσακ...εκει που εμφανιζεται η ελπιδα, ερχεσαι εσυ και την εξαφανιζεις παλι...
nirearas έγραψε:
Γιατί, τσάκ γεννιέσαι..Δεν γίνεσαι..
Η police εάλω
Member No 1314 | Εσαεί Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ PC | -1909
Εικόνα
Σε σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πανιώνιος 2009/10
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 01, 2009 4:36 pm 
Head Researcher - Webmaster
Head Researcher - Webmaster
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Σεπ 17, 2002 12:00 am
Δημοσιεύσεις: 27851
Τοποθεσία: Νέο Ψυχικό
1 Thomas BELIC
2 Γιάννης ΜΑΝΙΑΤΗΣ
3 Wellington BARONI
4 Dario SMOJE
5 Martin LATKA
6 Suleiman OMO
7 Μανώλης ΣΚΟΥΦΑΛΗΣ
8 Δημήτρης ΚΟΙΛΙΑΡΑΣ
9 Bosko BALABAN
10 Alvaro RECOBA
11 Fabian ESTOYANOFF
12 Κώστας ΑΝΔΡΙΟΛΑΣ
13 Carlos CASTEGLIONE
14 Benard KUMORDZI
16 Νίκος ΛΑΖΟΥΡΑΣ
17 Γιάννης ΣΙΜΩΣΗΣ
18 Davor KUKEC
19 Γιάννης ΛΟΥΚΙΝΑΣ
20 Φανούρης ΓΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗΣ
21 Amiri KURDI
23 Δημήτρης ΣΙΟΒΑΣ
24 Δημήτρης ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
25 Γιάννης ΚΟΝΤΟΕΣ
28 Μάριος ΝΙΚΟΛΑΟΥ
29 Χρήστος ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ
30 Isaac BECERRA
31 Γιώργος ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ

http://www.panionios.gr/default.asp?pid ... 08&catid=5

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την κατ? αρχάς συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές Ισαάκ Μπεθέρα (21 ετών, τερματοφύλακας) και Ουέλιγκτον Μπαρόνι (20 ετών, αμυντικός).
Οι δύο ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν υπό μορφή δανεισμού 1 χρόνου από την Εσπανιόλ, στα πλαίσια της συνεργασίας με την Ισπανική ομάδα, στην οποία και θα επιστρέψουν το καλοκαίρι του 2010.

http://www.panionios.gr/default.asp?pid ... 97&catid=5

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την κατ? αρχάς συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Κάρλος Καστελιόνε. Ο 29 χρονος (γεν. 9 Μαΐου 1980) αμυντικός, αγωνιζόταν τα 6 τελευταία χρόνια στην Άρσεναλ Σαραντί, με 149 συμμετοχές στην Α' Εθνική Αργεντινής, όπου ως αρχηγός κατέκτησε και το Κύπελλο Λιμπερταδόρες.
Ο Κάρλος Καστελιόνε, αγωνίζεται στις θέσεις αμυντικό χαφ, σέντερ μπακ και αριστερό μπάκ χαφ. Αποκτήθηκε για ένα χρόνο υπο μορφή δανεισμού από την ομάδα Άρσεναλ Σαραντί της Αργεντινής. Ο Πανιώνιος διατηρεί το μονομερές δικαίωμα (option) αγοράς, να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή για επιπλέον 2 χρόνια το καλοκαίρι του 2010.

http://www.panionios.gr/default.asp?pid ... 98&catid=5



_________________
Εικόνα
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πανιώνιος 2009/10
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 01, 2009 4:48 pm 
Director Of Football
Director Of Football
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Δεκ 13, 2006 8:54 pm
Δημοσιεύσεις: 2617
Τοποθεσία: Ν.Σμύρνη/Guildford
Αγαπημένη Ομάδα: Πανιώνιος
Football Manager της ομάδας:: Guildford Town FC
Ο Αντερσον Γκονσαγκα εφυγε;; :? Αριθμο παντως δεν εχει... :roll:



_________________
Aν θέλει κανείς invitation για το lockerz.com ας μου στείλει ένα πμ!
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πανιώνιος 2009/10
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 01, 2009 5:32 pm 
Head Researcher - Webmaster
Head Researcher - Webmaster
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Σεπ 17, 2002 12:00 am
Δημοσιεύσεις: 27851
Τοποθεσία: Νέο Ψυχικό
Περάστηκαν, εκτός από:

Νίκος Λάζουρας (D, 2008 & 2007 Πανιώνιος U21)
Amiri Kurdi (M, 2008 & 2007 Πανιώνιος U21)
Χρήστος Κοντοχρήστος (M, 2008 & 2007 Πανιώνιος U21)

Τι απέγιναν οι Γουσούλης, Ντακόλ, Καλιαμπάκας, Φουντουκίδης, Γκονζάγκα, Μαρκάκης, Αυγέρος, Ηρακλής, Κόντης, Χετεμάι, Μπουρελάκος, Παλάσκας, Ταμπάσης, Γκιτσάλης;



_________________
Εικόνα
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  




Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Yahoo [Bot] και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: