Εμένα αρχές 2ης χρονιάς μ λέει πως ο ασλανιδης θα μειώσει την συνεισφορά του στην ομάδα και τα λεφτά...100χ budget μ έδωσε..;
Εμένα ο Ασλανίδης ανεβάζει λίγο το wage budget κάθε χρόνο,transfer δεν έχω πάνω από 2.000.000 το χρόνο.
εγώ στην 1η μου χρονιά στην σούπερ λιγκ εκανα αυτές τις μεταγραφές εκανα καλά ή μεγάλη βλακεία?
http://prntscr.com/5btkcg (έβαλα λινκ γιατί το

δεν είναι λίγο μεγάλοι ρε συ?
2η αγωνιστική,Europa League,Villarreal - AEK :
το παιχνίδι ήταν για Χ αλλά δυστυχώς το γκολ που δεχτήκαμε στο 1ο λεπτό αποδείχθηκε καθοριστικό.
6η αγωνιστική,Σούπερ Λιγκ,ΑΕΚ - ΟΦΗ :
Η επίθεση μας για δεύτερο σερί παιχνίδι δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.Κρίμα γιατί πετάμε πολλές ευκαιρίες.
7η αγωνιστική,Σούπερ Λιγκ,ΑΕΚ - Παναθηναϊκός :
Η επιθετική δυστοκία συνεχίζεται,έχουμε τις ευκαιρίες,δεν έχουμε το γκολ.
3η αγωνιστική,Europa League,Freiburg - AEK :
Και πάλι δεχθήκαμε νωρίς το γκολ σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι.Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε αλλά η χαρά μας κράτησε δύο λεπτά.
8η αγωνιστική,Σούπερ Λιγκ,ΑΕΚ - Πλατανιάς :
Τρίτη σερί ισοπαλία για την ομάδα μας,πρέπει να βρούμε τρόπο για να στείλουμε την μπάλα στο πλεχτό.
9η αγωνιστική,Σούπερ Λιγκ,ΑΕΚ - Ηρακλής :
Επιτέλους νίκη ρε παιδιά!Αυτός ο μήνας μας έβγαλε την ψυχή.3 ισοπαλίες και μια νίκη στην Ελλάδα,2 ήττες στην Ευρώπη.
Βαθμολογίες :
Στην Ευρώπη ο όμιλος καίει,έχουμε την Freiburg στην έδρα μας και την Villarreal,θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και όπου μας βγάλει.Στο πρωτάθλημα έχουμε μείνει πάρα πολύ πίσω και δεν ξέρω αν θα έχουμε την τύχη που είχαμε πέρυσι για να το κατακτήσουμε.