Η επιστροφή του Streamer "Φάντασμα"
Μία μέρα πριν φύγω για ταξίδι στην όμορφη συμπρωτεύουσα αποφάσισα να κάνω επιτέλους το πρώτο μου stream για φέτος. Με ανορθόδοξο τρόπο κατάφερα να έχω την ποιότητα εικόνας και ήχου που ήθελα, οπότε το ενδιαφέρον μου στράφηκε στο αγωνιστικό κομμάτι.
Σκοπός του save τουλάχιστον για το πρώτο του μέρος είναι να γίνουμε ανταγωνιστική ομάδα παίζοντας ποδόσφαιρο στα πρότυπα του Klopp και των ομάδων του. Επειδή όμως η ομάδα είναι περιορισμένη τεχνική, πνευματικά και σε ορισμένες θέσεις και αθλητικά, αποφάσισα μετά το πρώτο ματς της σεζόν που είχε σκορ ημιχρόνου πόλο, να βγάλω οδηγίες και να κάνω πιο απλή την τακτική μου, διατηρώντας παράλληλα το πνεύμα της.
Η τακτική:
4-2-3-1, λιγότερες οδηγίες και προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε τα δυνατά μας χαρτιά, δηλαδή τους Fernando Torres, Carlos Vela και Harry Shipp.
Τα αποτελέσματα αν εξαιρέσουμε την τρελή πρεμιέρα, με δικαιώνουν προς το παρόν και το μέλλον φαίνεται ιδιαίτερα λαμπρό, διότι αν κάναμε 3 νίκες σε αυτά τα παιχνίδια με
Poor Team Cohesion, τη μισή ομάδα να μην ανήκει σε κάποιο Social Group και την τακτική ακόμα να δοκιμάζεται, τότε μόλις αυτά γίνουν όπως πρέπει, η ομάδα θα πετάει.
Η διοίκηση δε ζητάει τίποτα, αλλά εγώ θα προσπαθήσω να γίνουμε ενοχλητικοί εντός και εκτός έδρας απέναντι σε όλους και όπου μας βγάλει.
Τα λέμε σύντομα φίλοι!