Αρχικά τα 3 ματς που δώσαμε πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου...να αναφέρω ότι αυτόν τον 1,5 μήνα είχαμε θέματα τραυματισμών αρκετά και γίναν και πάρα πολλές αλλαγές στο ρόστερ...οπότε ψάχναμε την χημεία μας...η αρχή δεν ήταν κακή ούτε και πολύ καλή όμως...

Ξεκινώντας την μεταγραφική περιόδου του Ιανουαρίου στόχος ήταν ο εξορθολογισμός του ρόστερ που θα μας έδινε την δυνατότητα να φέρουμε παίκτες σε θέσεις που πονάγαμε(κυρίως δεξί μπακ και επιθετικό ήθελα...και κάποιες επιπλέον λύσεις σε εξτρέμ και επίθεση)....
Αρχίσαμε με πάρα πολλές πωλήσεις...δυστυχώς επειδή η διοίκηση ήθελε συγκεκριμένα λεφτά για κάποιους παίκτες δεν με άφηνε να πουλήσω κάμποσους...οπότε φύγαν δανεικοί για να γλιτώσουμε τα βαριά συμβόλαια τους...

Και παράλληλα προχωρήσαμε σε αγορές...2 βασικές ξένων και κάποιες συμπληρωματικές...

Το ρόστερ δεν είναι όπως θα το ήθελα αλλά νομίζω ότι το καλοκαίρι αν καταφέρω να πουλήσω-διώξω όσους είναι δανεικοί θα μπορέσω να φτιάξω την ομάδα που θέλω...και να μπορώ να μιλήσω για πρωτάθλημα...έχω κλείσει ελεύθερους για το καλοκαίρι τον πασαλίδη και έναν 17 χρόνο επιθετικό από Παοκ...
Πάμε και στα ματς Φεβρουαρίου...στην αρχή αισθάνθηκα ότι μπορώ φέτος ακόμα και 2αδα να κοιτάξω...αλλά έκανα μια μικρή κοιλιά και ήρθα στην πραγματικότητα...νομίζω τώρα που το ρόστερ ήρθε στα ίσια του και που γύρισαν βασικοί παίκτες από τραυματισμούς θα έχω και πιο σταθερή απόδοση...

Και η εικόνα της ομάδας για το υπόλοιπο της χρονιάς...11αδα--18αδα--κτλ...