Το καλύτερο ελληνικό site για το Football Manager

Moderator: Moderators

 
zelenios
Trialist
Trialist
Topic Author
Posts: 1
Joined: Thu Aug 16, 2018 8:11 pm
Football Manager της ομάδας: Panathinaikos
facebook προφίλ: Evangelos Trikas

Κύρος συλλόγου

Tue Aug 21, 2018 8:03 pm

Παιδιά καλησπέρα σας,

Θέλω να σας ρωτήσω σχετιά με την μπάρα η οποία δείχνει το κύρος του συλλόγου και την ικανοποίηση της διοίκησης από την πορεία αυτού.
Αρχιά να αναφέρω ότι είμαι προπονητης στον Παναθηναικό, είμαι στο έτος 2023 και συνεχώς η μπάρα που σχετίζεται με την ικανοποίηση της διοίκησης από το κύρος του συλλόγου, πέφτει. Τη σεζον αυτή κατέκτησα το πρωτάθλημα, ενώ προχώρησα και μέχρι τα ημιτελιά του Europa League, μαζεύοντας 25000 βαθμόυς σαν ευρωπαική συγκομιδή έτους, καλύτερη από πολλούς μεγάλους συλλόγους. Παρόλα αυτά η μπάρα που δείχνει την ικανοποιηση της διοίκησης από την πορεία του κύρους του συλλόγου συνεχώς πέφτει έχοντας φτάσει στο 18%! Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω και έχω την αίσθηση ότι ακόμα και οι ευρωπαικές νίκες απέναντι σε σημαντικές ομάδες, δεν αλλάζουν κάτι.
Έχει βρεθεί κανένας άλλος σε αντίστοιχη κατάσταση ή έχει κάποιος κάποια χρήσιμη συμβουλή να μου προσφέρει?

Ευχαριστώ πολύ για κάθε σχόλιό σας.
 
User avatar
theoatis
Indispensible
Indispensible
Posts: 1528
Joined: Sat Oct 28, 2006 8:51 pm
Football Manager της ομάδας: Olympiakos, Ερμιονίδα
Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακός

Re: Κύρος συλλόγου

Tue Aug 21, 2018 8:14 pm

Στους περισσότερους συλλόγους των υψηλότερων κυρίως κατηγοριών υπάρχουν κάποιες "Φιλοσοφίες" που σου ζητούν να ικανοποιήσεις. Πχ να παίζεις επιθετικό ποδόσφαιρο, ή να αγοράζεις μικρούς ηλικιακά παίκτες για την 1η ομάδα και διάφορα άλλα. Παίζουν ρόλο και τα οικονομικά του συλλόγου, και τα αποδυτήρια όπως και τι στόχους έχεις θέσει στην αρχή της χρονιάς. Δεν φτάνουν μόνο οι επιυχίες, αυτό θέλω να τονίσω.
Red Point Guard
Ένας εναλλακτικός χώρος απόψεων για τον μπασκετικό Ολυμπιακό